Αφιέρωμα στο έπος που σφράγισε την επιστημονική φαντασία

Dune Graphic Novels, Βιβλία

Dune: Ιστορίες της Αρρακήν

Aνακαλύψτε άγνωστες και συναρπαστικές πλευρές της ιστορίας του Dune, από την πένα των Brian Herbert και Kevin J. Anderson!

Μέρος 1ο: Το Αίμα των Σάρντωκαρ
Ο Τζοπάτι Κολόνα είναι ένας από τους Σάρντωκαρ, τους ελίτ πολεμιστές του αυτοκράτορα.Οι Σάρντωκαρ είναι ανίκητοι, απόλυτα αφοσιωμένοι και το όνομά τους σκορπά τον τρόμο στο γαλαξία. Με εντολή του αυτοκράτορα, ο Τζοπάτι αναλαμβάνει να καταλάβει το οχυρό των Ατρειδών στον Ντιουν, αλλά πολύ σύντομα θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο καθήκον και στη συγχώρεση.
Μέρος 2ο: Ο Ψίθυρος των Ωκεανών του Κάλανταν
Στο μεταξύ, καθώς ο Πωλ Ατρείδης συναντά το πεπρωμένο του στη μάχη, ο Λοχίας Βιτ πρέπει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της οικογένειάς του στην αφήγηση ιστοριών για να μεταφέρει τους άντρες του από τη σπηλιά που είναι παγιδευμένοι στην πατρίδα τους, τον πλανήτη Κάλανταν. Θα μπορέσει να τα καταφέρει ο Βιτ και να τους δώσει μια ικμάδα ελπίδας μέσα στο σκοτάδι;
«Η πανέμορφη εικονογράφηση ζωντανεύει άγνωστες πλευρές του σύμπαντος του Dune.»
-Multiversity comics
«Ένα πραγματικά απολαυστικόgraphic novel!»
– Geked-out.com
«Οι φανς της επιστημονικής φαντασίας θα το λατρέψουν»!
– noflyingnotights.com
«Αυτό το graphic novel φέρνει κάτι πραγματικά νέο και φρέσκο στον κόσμο του Dune.»
– Bigcomicpage.com
«Είναι μία ξεχωριστή εκδοχή του Dune, που μας δείχνει, χρησιμοποιώντας την οπτική νέων χαρακτήρων, βασικά σημεία της πλοκής από μια διαφορετική γωνία από εκείνη του κλασικού έργου του Herbert.»
– Big Glasgow Comic