BAΛAX IX: ο ένατος πλανήτης του Λαουτζίν, έδρα της κύριας Σχολής των Mπένε Tζέζεριτ.
ΓΚΑΜΟΝΤ: τρίτος πλανήτης του Νιούσε, γνωστός για την ηδονιστική κουλτούρα και τις εξωτικές σεξουαλικές συνήθειες των κατοίκων του.
ΓΚΡΟΥΜΜΑΝ: δεύτερος πλανήτης του Νιούσε, γνωστός κυρίως για την έριδα ανάμεσα στον κυβερνώντα Οίκο των Μοριτάνι και τον Οίκο των Γκινάζ.
ΕΚΑΖ: τέταρτος πλανήτης του α του Κενταύρου Β, έδρα του Οίκου των Εκάζ. Αποκαλείται επίσης παράδεισος των γλυπτών, επειδή είναι πατρίδα του ομιχλόδεντρου, του ζωντανού ξύλου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να πλάθεται και να λαξεύεται με τη δύναμη και μόνο της ανθρώπινης σκέψης.
ΙΞ: ένατος πλανήτης του συστήματος του α του Ηριδανού, έδρα του Οίκου των Βέρνιους. Μετά την περίφημη αποστασία του Ντόμινικ Βέρνιους, ο Ιξ καταλαμβάνεται από τους Τλεϊλάξου. Με τη βοήθεια του Λίτο Ατρείδη, ο Πρίγκιπας Ρόμπουρ Βέρνιους αποκαθιστά την κυριαρχία του Οίκου των Βέρνιους στον πλανήτη. Ο Ιξ αποτελεί το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της Αυτοκρατορίας, καθώς και τον κύριο τόπο κατασκευής των μεταγωγικών της Διαστημικής Συντεχνίας.
ΚΑΪΤΑΝ: τέταρτος πλανήτης του Βασιλίσκου (α του Λέοντα). Η επίσημη έδρα της Αυτοκρατορίας, μετά τη μάχη του Κορρίν.
ΜΠΕΛΑ ΤΕΓΚΕΖ: πέμπτος πλανήτης του Κουεντσίνγκ, τρίτος σταθμός της μετανάστευσης των Ζενσούνι.
ΠΟΡΙΤΡΙΝ: τρίτος πλανήτης του ε του Αλάνγκ, θεωρείται από πολλούς η γενέτειρα των περιπλανώμενων Ζενσούνι, παρότι ορισμένα στοιχεία της γλώσσας και της μυθολογίας τους υποδεικνύουν ακόμα αρχαιότερη πλανητική καταγωγή.
ΡΙΚΕΖΕ: τέταρτος πλανήτης του α του Hριδανού, έδρα του ομώνυμου Οίκου. Ο Ρικέζε, που συναγωνίζεται τον Ιξ στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας και της βαριάς βιομηχανίας, είναι διάσημος για τις τεχνικές σμίκρυνσης που ανέπτυξε αλλά και για ένα είδος κατόπτρων που είναι περιζήτητα σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία. (Για μια εμπεριστατωμένη μελέτη σχετικά με το πώς ο Pικέζε κι ο Iξ κατόρθωσαν να αποφύγουν τις βαρύτατες επιπτώσεις της Mπατλεριανής Tζιχάντ, βλ. “H Tελευταία Σταυροφορία” των Σούμερ και Kάουτμαν).
ΤΛΕΪΛΑΞ: μοναδικός πλανήτης του Θαλίμ, πατρίδα των Τλεϊλάξου, γνωστός ως αποσχισμένο κέντρο εκπαίδευσης Μέντατ. Από αυτόν προέρχονται οι “διεστραμμένοι” Μέντατ.
ΤΖΑΝΞΙΟΝ: διοικητικό κι εκπαιδευτικό κέντρο της Διαστημικής Συντεχνίας.
ΤΟΥΠΑΪΛ: ο επονομαζόμενος πλανήτης – άσυλο (πιθανότατα περισσότεροι από ένας πλανήτες) στον οποίο καταφεύγουν τα μέλη των ηττημένων οίκων της Αυτοκρατορίας. Η θέση του(ς) είναι γνωστή μονάχα στη Συντεχνία και μένει μυστική υπό τους όρους της Ειρήνης της Συντεχνίας.
ΤΣΟΥΣΟΥΚ: τέταρτος πλανήτης του θ του Σαλίς, ο επονομαζόμενος Πλανήτης της Μουσικής, γνωστός για την ποιότητα των μουσικών οργάνων του.
ΧΑΓΚΑΛ: ο Πλανήτης των Πετραδιών (δεύτερος πλανήτης του θ του Σαλίς), οι ορυκτοί πόροι του οποίου εξαντλήθηκαν κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Σαντάμ Ι.
ΧΑΡΜΟΝΘΕΠ: έκτος σταθμός της μετανάστευσης των Ζενσούνι, σύμφωνα με τον Ίνγκσλεϋ. Εικάζεται ότι πρόκειται για κάποιον πλανήτη του δ του Ταώ που δεν υπάρχει πια.